Вихованці Івано-Франківського літнього табору відвідали кінологічний центр. ФОТО

Поліцейські кінологи ознайомили дітей, які проводять літні канікули в таборі денного перебування ГО «Родина Кольпінга на Прикарпатті», з можливостями застосування собак на службі в...
Поліцейські кінологи ознайомили дітей, які проводять літні канікули в таборі денного перебування ГО «Родина Кольпінга на Прикарпатті», з можливостями застосування собак на службі в поліції.

У кінологічному центрі ГУНП в Івано-Франківській області юним гостям розповіли про завдання підрозділу та призначення різних порід собак. Відтак дітям продемонстрували виконання команд кінологів їх чотирилапими підопічними-помічниками, показали, як службові собаки здійснюють пошук зброї та вибухівки, долають смугу перешкод, затримують умовного правопорушника, інформують у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Виступи кінологів у кінологічних дрес-костюмах, які використовують для відпрацювання навиків затримання зловмисників, викликали особливе захоплення у дітвори.

Поліцейські кінологи порадили малюкам та підліткам як вберегтися від нападу собак, наголосивши, що не варто дражнити та тікати від них. А ще дітям надали можливість погратися з цуценятами та сфотографуватися з поліцейськими службовими собаками.

news-image

Читайте також: Прикарпатські поліцейські провели оперативно-профілактичні заходи щодо протидії злочинності. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...