“UNDERHILL” – тільки позитивні відгуки. ФОТО/ВІДЕО

15 та 16 червня на Прикарпатті відбулася наймасштабніша фестивальна подія літа – “UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL”. Дійство відбулося на аеродромі в селі Підгір’я у...

15 та 16 червня на Прикарпатті відбулася наймасштабніша фестивальна подія літа – “UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL”.

Дійство відбулося на аеродромі в селі Підгір’я у Богородчанському районі. Організатори забезпечили зручний трансфер – на фестиваль можна було приїхати на безкоштовних автобусах з Івано-Франківська. Для тих, хто бажав проживати на території заходу, облаштували наметове містечко. Були і фуд-корти та лаунж-зони, де можна відпочити у зручних кріслах. 

Несподіваним бонусом стало те, що потрапити на “UNDERHILL” можна було безкоштовно. Мова йде про сміливців, які спустилися на територію дійства з неба.

Фестиваль здивував гостей не тільки запальною музикою, але й авіашоу від латвійської пілотної групи Balticbees, холі-фестом, польотами на  повітряній кулі.

Уночі гостей розважили піротехнічним шоу. На арт-зонах розмістили картини відомих художників та архітектурні витвори. А поціновувачі кіномистецтва мали змогу переглядати фільми.

Концентру програму поділили на три частини. Відвідувачі насолоджувалися музикою на Underday сцені. Хедлайнерами тут були MOZGI, Оля Полякова, Dzidzio, Друга Ріка, Скрябін &Yurcash, С.К.А.Й, Арсен Мірзоян, Беz Обмежень, IvanNavi, MAMARIKA, LES, Boosin, MicikGonibez.

На сцені UnderNight, де був великий танцювальний майданчик, виступили FerryCorsten, Artbat, британець JamesZabiela, DJ Lutique, KolyaLiner, T-Zhuk, Key M, MalYar, GoochBrown, PatrickOushen.

Сюрпризом стала локація музичних експериментів у ангарі аеродрому – UnderGround сцена. Тут запалили Aphrodite, NadavDagon, YUKO, гурт [O], Spiral (live), GG Гуляй Город, LimeKid, Revolium, IPUNKZ.

Загалом музичний напрям об’єднав різні музичні уподобання: поп-музику, електронну музику, рок.

Відвідали фестиваль близько 17 тисяч людей.

«Дякуємо усім мешканцям Андерхільщини за те, що були з нами! Ми навіть не очікували такої кількості крутих людей, запальних танців, потужної енергії. Це було дійсно неймовірно та дивовижно. Underhill — маленьке життя, яке нам вдалося прожити разом. Нехай ці два дні лишаться у вашій пам’яті надовго. До нових зустрічей!» – зазначили організатори «Underhill».

Територію фестивалю охороняли 80 людей: це фірма учасників бойових дій «Рубіж», «Корд» та поліція. Василь Андріїв, заступник голови правління Міської асоціації учасників АТО, зауважив, фестиваль пройшов спокійно: «Наша люди вели себе достойно. Під час масових заходів завжди є інциденти. Але впродовж цих двох днів прикрих випадків не було».

Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська, відзначив, що для міста дуже важливе проведення якісних культурних подій.

«Думаю, що це стане доброю традицією щороку – проводити такий фестиваль. Місце – непогане, людям є чим добратися. На території міста такого не зробиш, а у Підгір’ї – можна. Дякуємо організаторам, усім, хто долучився. Для міста то дуже важливо», – зазначив мер.

Цілком закономірно, що UNDERHILL отримав відзнаку “Визнання 2019”, яку започаткував журнал “МІСТО”. Організатори фесту отримали свою заслужену нагороду від засновниці журналу та маркетингового директора одного з головних спонсорів заходу – компанії “M Group Development” – Оксани Мельник.

“Ці два дні фестивалю справді сколихнули Франківщину. В одному місці зібралася неймовірна кількість зірок, авішоу та гостей. Все це поєднали і вийшло дуже потужне свято. Приємно, що проводяться такі фестивалі, адже це європейський рівень. Такого мега свята в нашому краї ще не було, – зазначила Оксана Мельник. – Фестиваль справді заслуговує на цю нагороду. Доказом є те, що на заході зібралося більше 10 тисяч людей”.

Читайте також: Легендарна пісня “Червона рута” була присвячена дівчині з Коломиї. ФОТО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...