Вступна кампанія 2019: дати реєстрації та прийому документів

21 травня в Україні стартувало ЗНО. А вже з 1 липня починається вступна кампанія. Які терміни електронної реєстрації, подачі документів та творчих конкурсів. Дата...

21 травня в Україні стартувало ЗНО. А вже з 1 липня починається вступна кампанія. Які терміни електронної реєстрації, подачі документів та творчих конкурсів.

Дата початку реєстрації електронних кабінетів

З 1 липня 2019 року починається реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження документів до електронного кабінету, інформує канал новин 24.

Терміни подачі медичних оглядів

До 9 липня 2019 року потрібно пройти медичні огляди та інші доконкурсні процедури, якщо це необхідно для особливих умов конкурсного відбору за відповідними конкурсними пропозиціями.

Терміни прийому заяв та документів

– 10 липня розпочинається прийом заяв та документів від вступників (крім вищих військових навчальних закладів, закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти).

– О 18:00 годині 16 липня 2019 року закінчується час подання документів для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів.

– О 18:00 годині 22 липня 2019 року закінчується час подання документів для осіб, які вступають тільки за результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

Дати творчих конкурсів

– Творчі конкурси проводяться в кілька сесій з 1 до 10 липня.

– 12 липня для спеціальності “Музичне мистецтво”.

– З 11 до 22 липня можуть проводитись додаткові сесії творчих конкурсів для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

Читайте також: Прикарпатські правоохоронці радять, як уберегтись від квартирної крадіжки

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...