Калуський притулок для собак переповнений — волонтери

У притулку “Дім Сірка” у м. Калуш, за словами волонтерів, немає жодного вільного вольєра. Калуський притулок для собак не приймає тварин через відсутність місця...

У притулку “Дім Сірка” у м. Калуш, за словами волонтерів, немає жодного вільного вольєра.

Калуський притулок для собак не приймає тварин через відсутність місця і переповненість, повідомляють волонтери у соцмережі Facebook, передають “Вікна”.

“Притулок переповнений, як дорослими собаками, так і цуциками, немає жодного вільного вольєра, клітки чи чогось іншого. В зв‘язку з цим ми не приймаємо собак. Ви також можете прилаштувати, чи кошеня, чи цуценя власними силами — головне бажання”, — йдеться в дописі.

Крім того, волонтери зазначили, що деякі тварини пройдуть стерилізацію і їх знову відправлять у місто.

“Усі цуцики, яких нам підкидають, привозять з різних районів, пройдуть стерилізацію по віку, і їх випустять у місто. Наприклад, песиків привезли з Хімії, ми вигодовуємо їх до пів року, і якщо вони не прилаштуються, то повернуться жити на Хімію, звідки приїхали. Так буде з кожним районом чи селом”, — йдеться у повідомленні.

Волонтери закликають людей стерилізувати собак, не чекаючи на безкоштовну державну програму, та залишають номери телефонів ветлікарів:

050 074 77 38, 098 953 53 54, 097 642 69 47, 097 861 68 90, 096 400 94 75.

Читайте також: У Косові протягом 10 днів вдень відключатимуть світло

Категорії
Новини
Новини
Loading...