Вибори на мажоритарних округах Прикарпаття: хто пройшов у Верховну Раду

Центральна виборча комісія опрацювала 35,51% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на позачергових виборах до Верховної Ради. Відповідні дані оприлюднено на сайті ЦВК. За...

Центральна виборча комісія опрацювала 35,51% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на позачергових виборах до Верховної Ради.

Відповідні дані оприлюднено на сайті ЦВК.

За результатами підрахунку голосів на Прикарпатті у всіх семи округах перемає партія “Слуга народу”, котра набирає від 25,39% до 39.31% голосів виборців, передає Фіртка.

Щодо переможців у мажоритарних округах, то, станом на 8:00 маємо такі результати.

В ОВО №83 впевнено впевнено перемагає свободівка Оксана Савчук. За неї віддали свої голоси 24 117 виборців, а це – 47,31%. Другим йде “Слуга народу” Андрій Сторожук – 11 570 (22,69%):

В одномандатному окрузі №84 наразі з невеликим відривом лідирує висуванець партії “Слуга народу” Ігор Фріс – 3 131 голосів (21,53%). Другий – висуванець “Батьківщини” Андрій Іваськів – 2 462 (16,93%). Чинний нардеп Михайло Довбенко трішки відстав – 14,32%.

У 85-му окрузі (Калуш), перемагає Едуард Прощук від “Слуги Народу”. Наразі він обходить діючого нардепа Віктора Шевченка та міністра енергетики Ігоря Насалика.

ОВК №86 (Долина). Тут перемагає самовисуванець і чинний нардеп Анатолій Дирів. Він на 200 голосів (5%) обходить висуванця “Слуги народу” Олександра Матусевича.

В окрузі №87 беззаперечно перемагає міський голова Надвірної Зіновій (ЗЕник) Андрійович.

На Коломийщині та Городенківщині (ОВО №88) лідирує поки народний депутат, очільник БФ “Покуття” Андрій Іванчук. Він майже вдічі обходить “слугу” Андрія Шевченка.

На 89-му окрузі із незначним відривом поки перемагає висуванець “Слуги народу” Володимир Тимофійчук. За ним розташувалися чинний нардеп Юрій Соловей та самовисуванець Дмитро Сіреджук.


Читайте також: Національний екзит пол: до Ради проходять 5 партій. ІНФОГРАФІКА

Категорії
Політика
Новини
Loading...