У Міністерстві освіти і науки України готують передачу влади новому міністру

Міністр освіти Лілія Гриневич висловила готовність до завершення своєї каденції на посаді. Про це вона сказала в інтерв’ю Громадському радіо, – пише “Освіта.ua“.  «У всій...

Міністр освіти Лілія Гриневич висловила готовність до завершення своєї каденції на посаді.

Про це вона сказала в інтерв’ю Громадському радіо, – пише “Освіта.ua“.

 «У всій цій історії мене цікавить тільки одне: щоб ті позитивні речі, які ми зробили, в які вкладено дуже багато сил, не тільки моїх, а всієї команди, дуже багатьох людей, щоб вони продовжувалися, розвивалися», – сказала міністр.

За її словами, у команди Міністерства освіти є чітке бачення, яким чином потрібно робити наступні кроки.

 «Ми вирішили піти шляхом цивілізованої демократичної практики, ми зараз в міністерстві готуємо перехідні книги, тобто це книги, де ми описуємо все, що зробили за цю каденцію, коли я була міністром, і те, як ми бачимо подальший розвиток. Коли прийде новий міністр, я готова сісти з ним за столом, вручити йому ці перехідні книги, поговорити про перспективи, яким чином далі він чи вона бачить розвиток. У мене є один інтерес: щоб освіта розвивалася далі. Ми маємо дуже хороші напрацювання, але зробити треба ще більше, бо освітня реформа — це завжди біг на довгу дистанцію. Вона не робиться за дуже короткий період часу, тому нам потрібна ця співпраця», – наголосила Лілія Гриневич.

Читайте також:  Зеленський представив нового голову Івано-Франківської ОДА. ФОТО / ВІДЕО

Категорії
Політика
Новини
Loading...