Пара, яка постраждала в Буковелі на атракціоні, розповіла про нещасний випадок

17 серпня в Буковелі стався нещасний випадок. Закоха пара вирішила відсвяткувати 21-ий день народження дівчина екстримальним стрибком з 30 метрової вишки. Як тільки я...

17 серпня в Буковелі стався нещасний випадок.

Закоха пара вирішила відсвяткувати 21-ий день народження дівчина екстримальним стрибком з 30 метрової вишки.

Як тільки я побачила цю вишку, то передумала. Але нас запевнили, що є страховка. Тим більше люди перед тим також стрибали і все було добре. Пам’ятаю тільки, як ми стрибнули. Потім отямилась вже коли нас забирала швидка, – розповідає потерпіла дівчина Люба.

Найближчі два місяці через перелом тазу дівчина не зможе ходити. Її коханому прийшлося ще важче.

У хлопця була відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом кісток склепіння черепа та пневмоцефалія, – каже нейрохірург Івано-Франківської обласної лікарні Павло Фірман.

Про ймовірну причину обриву повідомив Ігор Купець, керівник рятувальної служби “Буковелю”. За його словами, під час стрибка обірвалася відтяжна шнурівка – шнур, який утримував маятник на розтяжці, інформують “Назвичайні новини”.

Рештки обірваного тросу передали на експертизу, яка встановить причину нещасного випадку. Коли будуть результати – поки невідомо.

Нагадуємо, нещасний випадок на Буковелі трапився 17 серпня. Хлопець та дівчина з Львівщини вирішили стрибнути з вишки. Дівчині саме виповнився 21 рік. Відсвяткувати день народження вона хотіла незабутньо. Під час стрибка обірвався трос, і пара зірвалася з десятиметрової висоти на пішохідну доріжку.

Атракціон припинив роботу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (“Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою”) Кримінального кодексу України.

Потерпілі перебувають в лікарні. Їхньому життю загрози нема.

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...