Інший Франко: з’явився тизер фільму у головній ролі з відомою франківською актрисою. ВІДЕО

У червні в Києві розпочалися зйомки історичної біографічної драми «Інший Франко». В основі сюжету – історія молодшого сина письменника Івана Франка – співзасновника Пласту, авіатора...

У червні в Києві розпочалися зйомки історичної біографічної драми «Інший Франко».

В основі сюжету – історія молодшого сина письменника Івана Франка – співзасновника Пласту, авіатора Української Галицької армії, згодом депутата Верховної Ради УРСР, який загинув під час перших днів німецько-радянської війни, імовірно від рук НКВД.

Хоч прем’єра фільму аж у 2020, на сторінці Інший Франко  виклали перший розширений тизер фільму “Інший Франко”, передає Фіртка.

“Друзі! Ми знаємо, як ви чекаєте. Нам також вже важко стримувати себе. Так, до прокату в кінотеатрах ще майже рік. Але ми всі хочемо бачити, про що наше з вами кіно. Тому до вашої уваги перший розширений тизер фільму “Інший Франко”, – йдеться у повідомленні.

Головні ролі Петра Франка та його дружини Ольги виконують, відповідно, актор В’ячеслав Довженко (відомий за фільмами «Кіборги», «Свінгери», «Будинок “Слово”») акторка Надія Левченко (Івано-Франківський академічний музично-драматичний театр імені Івана Франка, знімалася в телесеріалі «Черговий лікар»). Роль товариша Франка-молодшого виконає режисер Ахтем Сеїтаблаєв («Кіборги», «Хайтарма», «Чужа молитва» та ін.), а доньку сина Каменяра – Ірина Кудашова (серіал «Школа»). 

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...