Франківські муніципали затримали грабіжника, який обікрав військовослужбовця. ФОТО

Сьогодні, 30 серпня, в Івано-Франківську близько 11 години 30 хвилин в ході пішого патрулювання площі Привокзальної інспектори Комунального підприємства “Муніципальна варта” побачили чоловіка, який...

Сьогодні, 30 серпня, в Івано-Франківську близько 11 години 30 хвилин в ході пішого патрулювання площі Привокзальної інспектори Комунального підприємства “Муніципальна варта” побачили чоловіка, який біг у невідомому напрямку.

Після чого до вартових підбіг інший чоловік у військовій формі і повідомив, що невідомий громадянин, який втікає, забрав у нього велику суму грошей.

“Відповідно ми прийняли рішення наздогнати і затримати чоловіка. Наздогнали ми його біля повороту на вулицю Гаркуші. Після чого повернулися з ним до потерпілого і викликали на місце працівників поліції”, – коментує заступник начальника відділу охорони публічного порядку КП “Муніципальна варта” Андрій Кабанов.

Чоловік у скоєному зізнався на місці. Після цього прибігла невідома жінка, яка називалась дружиною затриманого і влаштувала скандал. Їй стало погано. Відповідно вартові викликали їй карету швидкої допомоги. Медики надали жінці допомогу.

Після цього прибула слідчо-оперативна група, яка відібрала заяву у потерпілого, пояснення у свідків і вилучила у горе грабіжника майже 2500 грн. Затриманого доставили у міський відділ поліції.

Читайте також: “На сьогодні ситуація із берегоукріпленнями на гірських річках області є критичною”, – Денис Шмигаль. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...