Івано-Франківський хлібокомбінат проводить екскурсії для дітей

Щирі емоції дітлахів – запорука неймовірного настрою на цілий день. Саме тому вже доброю традицією на Івано-Франківському хлібокомбінаті стало проведення безкоштовних екскурсій для учнів...

Щирі емоції дітлахів – запорука неймовірного настрою на цілий день. Саме тому вже доброю традицією на Івано-Франківському хлібокомбінаті стало проведення безкоштовних екскурсій для учнів міста та області,- пише Галка.

Чому безкоштовних?

Це є певною мірою соціальний проєкт підприємства, який розповідає дітям та їх батькам звідки береться хліб, скільки зусиль потрібно докласти щоб із зернятка народилась хлібина, чому не можна викидати хліб та наскільки є важкою справа хлібопечення. І наскільки б маленькими відвідувачі не були, після екскурсії по хлібобулочному цеху, де вони бачать скільки зусиль прикладає людина щоб спекти хліб, в їхніх головах змінюється відношення до хліба чи булочок. Адже куштуючи після екскурсії булочку, збирають найменші крихти зі столу, шануючи нашу працю. «Там, де народжується Хліб» – саме під таким гаслом Івано-Франківський хлібокомбінат прививає дітям шанобливе ставлення до хліба.

Діти на власні очі можуть переконатися, що для виробництва всієї продукції використовується тільки натуральна сировина: високоякісне борошно, хлібопекарські дріжджі, очищена вода. Всі продукти та закваски, які додають до замісу хліба, – корисні та свіжі. Начинка в хлібобулочних виробах теж натуральна – сир, родзинки, кунжут та мак.

Варто відзначити, що вся продукція на Івано-Франківському хлібокомбінаті готується за традиційними рецептами, перевіреними часом і смаками прихильників. Булочки виробляються тільки вручну, начинки готують самі. Сировину, яку використовують для випікання хлібобулочних виробів, попередньо тестують у контрольно-виробничій лабораторії заводу.

Нагадаємо, ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» – найбільше хлібопекарське підприємство на Прикарпатті, лідер по виробництву хлібобулочних виробів в Івано-Франківській області. Підприємство випускає продукцію під торговою маркою «Цархліб», входить до складу холдингу «Хлібні інвестиції», який є одним з найбільших українських холдингів з виробництва хлібопродуктів.

З питань організації екскурсій дітей на ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» –  звертайтесь за тел.: (050) 433-59-25 (екскурсії безкоштовні).

Читайте також:  Івано-Франківський хлібокомбінат знову в центрі уваги

Категорії
Новини
Новини
Loading...