Росія – один з найбільших імпортерів та експортерів Франківщини

Прикарпаття цьогоріч торгує зі 103 країнами світу. Російська Федерація – один з найбільших імпортерів та експортерів. Про це свідчить інформація від головного управління статистики...

Прикарпаття цьогоріч торгує зі 103 країнами світу. Російська Федерація – один з найбільших імпортерів та експортерів.

Про це свідчить інформація від головного управління статистики в Івано-Франківській області, передає “Галка“.

“Найбільші експортні поставки здійснювалися до Румунії, Словаччини, Індії, Польщі, Російської Федерації, Чехії, Білорусі, Італії, Туреччини, Угорщини. В обсягах імпорту вагомими були надходження з Російської Федерації, Німеччини, Польщі, Китаю, Болгарії, Білорусі, Румунії, Італії”, – зазначають в управлінні.

У товарній структурі експорту області значну частку займали обсяги полімерних матеріалів, пластмас та виробів з них, продукції хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості, механічних та електричних машин, деревини та виробів з деревини, живих тварин, продуктів тваринного походження, мінеральних продуктів, продуктів рослинного походження.

Серед імпортних надходжень найбільшу питому вагу займали обсяги мінеральних продуктів, механічних та електричних машин, продукції хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості. Значними були і обсяги імпорту засобів наземного транспорту, літальних апаратів, плавучих засобів, полімерних матеріалів, пластмас та виробів з них, недорогоцінних матеріалів та виробів з них, текстильних матеріалів та текстильних виробів.

Читайте також:  Обережно, кишкова паличка: Держспоживслужба попереджує прикарпатців про небезпечний сир

Категорії
Новини
Новини
Loading...