«Щасливі години для платежів» або як заощадити на комісії

Чи продовжить Укрпошта доставляти монетизовані субсидії, кому саме та як можна зекономити на платіжках. В минулому опалювальному сезоні, Укрпошта заявляла, що бере участь у...

Чи продовжить Укрпошта доставляти монетизовані субсидії, кому саме та як можна зекономити на платіжках.

В минулому опалювальному сезоні, Укрпошта заявляла, що бере участь у проекті як в пілотному. Чи можуть пенсіонери цьогоріч розраховувати, що субсидії готівкою листоноша знов принесе додому?

Як розповідає Михайло Рудий, директор Івано-Франківської дирекції АТ «Укрпошта», в доставці монетизованих субсидій, – змін не відбулося,- пише Галицький Кореспондент.

«Субсидіанти, які отримували її раніше через Укрпошту, і ті, хто планує скористатися субсидією на опалювальний період вперше, можуть отримувати готівкові кошти через листонош, за адресою, вказаною при зверненні за субсидією», – акцентує Рудий.

Все тому, що для багатьох мешканців малих або відділених населених пунктів навіть дістатися до банку часто проблематично, крім того, не у всіх є банківський рахунок. Укрпошта може доставляти кошти таким субсидіантам просто додому.

Пенсіонери, яких обслуговує Укрпошта, також продовжать отримувати «на руки» монетизовані субсидії.

«З 1 жовтня ми вводимо більш, ніж у 600 міських поштових відділеннях «Щасливі години для платежів», – продовжує Михайло Рудий. – вони дають можливість нинішнім та потенційним клієнтам заощадити на комісії по сплаті платежів. Це особливо актуально в опалювальний період, коли бюджетне навантаження по платіжках часто стає критичним для більшості населення».

Починаючи з 1 жовтня, клієнти, які приходитимуть у поштові відділення  зранку і до 15:00, сплачуватимуть комісію меншу, ніж дотепер, і удвічі меншу, ніж ввечері. Наприклад, якщо раніше вона складала 6 грн, то з 1 жовтня, при оплаті у першій половині дня, складатиме 4,50 грн., ввечері – вдвічі більше».

Він переконує, що загальна економія буде дуже суттєвою. «Щасливі години для платежів» поширюються і на рахунки за комунальні послуги, і за телефонний зв’язок/телебачення/інтернет, і за будь-які інші регулярні платежі. Користуватися такою можливістю можна кожного дня.

«Думаю, для пенсіонерів, нагода зекономити не буде зайвою, – підсумовує керівник «Укрпошти». – Зауважу, що сплачувати в Укрпошті такі послуги, як навчання, харчування у садочках, гуртки, штрафи, бюджетні платежі – набагато дешевше, ніж у банках».

Акція вже пілотувалася у міських відділеннях Харкова та Миколаєва, в результаті у другій половині дня, після 15:00, в поштових відділеннях зникли черги, обслуговування відправників посилок стало більш комфортним та якісним. Можливість користуватися «Щасливими годинами для платежів» матимуть і мешканці Івано-Франківська, а згодом і інших населених пунктів.

Читайте також: Субсидії по-новому: хто з прикарпатців не зможе отримати

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...