Коломийські депутати висловилися проти «формули Штайнмаєра»

У Коломиї депутати на засіданні міської ради висловили протест проти «формули Штайнмаєра». Депутати Коломийської міської ради, представляючи інтереси громади, у зверненні до Президента України...

У Коломиї депутати на засіданні міської ради висловили протест проти «формули Штайнмаєра».

Депутати Коломийської міської ради, представляючи інтереси громади, у зверненні до Президента України та Голови Верховної Ради України висловили протест проти погодження так званої «формули Штайнмаєра» та підписання її представником України в тристоронній контактній групі Леонідом Кучмою,- пише Галицький Кореспондент.

Також сесія міської ради підтримала звернення до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України щодо продовження до 2025 року мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

“Ми, депутати Коломийської міської ради, представляючи інтереси громади, висловлюємо рішучий протест проти капітуляційних дій сьогоднішньої влади на чолі із президентом Володимиром Зеленським. Новообрана влада семимильними кроками повертає нас у 2013 рік, розвертаючи вектор руху України у бік «руського міра».”, – йдеться у зверненні.

Також депутати заявили про свою підтримку протестних акцій громадськості проти капітуляційних дій влади та долучаємося до них.

Читайте також: Івано-Франківська облрада вимагає в Зеленського зупинити капітуляцію. ФОТО

 
Категорії
Політика
Новини
Loading...