У Ямницькій ОТГ для школярів влаштували Малі олімпійські ігри. ФОТО

Другий рік поспіль Ямницький ліцей продовжує традицію проведення Малих олімпійських ігор для школярів закладів освіти Ямницької ОТГ. Спортивний захід зібрав на місцевому стадіоні енергійну...

Другий рік поспіль Ямницький ліцей продовжує традицію проведення Малих олімпійських ігор для школярів закладів освіти Ямницької ОТГ.

Спортивний захід зібрав на місцевому стадіоні енергійну і налаштовану на перемогу молодь, про це інформують на офіційному сайті Ямницької ОТГ.

Перед початком ігор учні Ямницького ліцею подарували учасникам змагань цікавий сюрприз – музично-танцювальний флешмоб, котрий додав гарного настрою і налаштував на позитив.

Чотири команди, сформовані з учнів 6-7 класів Ямницького та Павлівського ліцеїв, Тязівської і Сілецької гімназій, виконували цікаві завдання і змагалися між собою за звання кращих. Оцінювало сили учасників журі, на чолі з головним суддею, спеціалістом відділу культури, молоді і спорту Андрієм Драганчуком. Програма спортивних ігор включала різноманітні квести, за результатами яких визначилися переможці. Школярі проявляли свою кмітливість у багатьох естафетах, зокрема: “Скороходи”, “Виклик номерів”, “Повітряний міст”, “Човниковий біг”, “Повзунець” та інших.

Одним із найскладніших завдань стала командна естафета на перевірку згуртованості та спритності спортсменів. І завершилися Малі олімпійські ігри перетягуванням канату, яке стало вирішальним у визначенні переможця.

У підсумку змагань переможцем став Ямницький ліцей, на другій позиції опинилася команда Павлівського ліцею, третє місце дісталося учням Тязівської гімназії і четверте виборола команда Сілецької гімназії. Команди та всіх учасників нагородили дипломами, грамотами і призами, а їхніх наставників було відзначено медалями.

Читайте також: У мережі з’явилися світлини Бурштинського водосховища з висоти пташиного польоту. ФОТО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...