Відтепер у Надвірній можна стежити за якістю повітря. ФОТО

У місті Надвірна встановили станцію моніторингу якості повітря. Мешканців міста Надвірна торкнулася проблема забруднення повітря через діяльність промислових підприємств, а також значне збільшення кількості...

У місті Надвірна встановили станцію моніторингу якості повітря.

Мешканців міста Надвірна торкнулася проблема забруднення повітря через діяльність промислових підприємств, а також значне збільшення кількості автотранспорту. Між Надвірнянською міською радою та ГО “Платформа Громадський Контроль” було укладено Меморандум про співпрацю щодо моніторингу якості повітря.

Згідно Меморандуму ГО «Платформа Громадський Контроль» на безоплатній основі надала місту станцію моніторингу якості повітря, яку підключено до автоматизованої системи SaveEcoBot. Дана станція встановлена в центральній частині міста. За допомогою системи SaveEcoBot кожен мешканець Надвірної зможе самостійно відслідковувати рівень забруднення повітря в місті, зайшовши на сайт за посиланням https://www.saveecobot.com/. Детальніше про станцію за цим посиланням, інформує “Галка” з посиланням на Надвірнянську міську раду.

“Ефективний моніторинг якості повітря та контроль джерел забруднення – це перші кроки, які спрямовані для здійснення ефективної боротьби з цим екологічним питанням”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські виявили факти ймовірної підробки свідоцтва реєстрації транспортного засобу. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...