В мікрорайоні БАМ засяяла новорічна ялинка. ФОТО

Тепер, щоб відчути дух справжнього свята, не обов’язково їхати до центру міста, адже сьогодні на БАМі є своя різдвяна красуня. Про це повідомили на...

Тепер, щоб відчути дух справжнього свята, не обов’язково їхати до центру міста, адже сьогодні на БАМі є своя різдвяна красуня.

Про це повідомили на сторінці у Фейсбуці Культурної мапи Івано-Франківська.

“В МІКРОРАЙОНІ БАМ засяяла ще одна ялиночка. 15.12.2019 року о 16:00 год. відбулось відкриття новорічної ялинки в мікрорайоні БАМ (вул.Мазепи, 177/1). Цікаву концертно-розважальну програму підготували творчі працівники Центрального Народного дому. Захід відбувся за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та директора Департаменту культури міської ради Надії Загурської”, – йдеться у дописі.

А також атмосферними світлинами свята та власними враженнями поділився Руслан Марцінків.

“Сьогодні разом з депутатами міської ради Мар’ян Вагилевич (Marian Vagylevych) та Абрам’як Сергій та малечею мікрорайону відкрили ялинку на БАМі. Давно не бачив стільки захоплених дитячих очей! Загалом плануємо відкрити 14 зелених красунь у мікрорайонах. Щоб свято відчувалося в кожному куточку міста!” – йдеться у дописі міського голови.

Читайте також: Калушанка стала чемпіонкою України з вільної боротьби. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...