Працюватимуть цілодобово: на Буковелі відкрили станцію патрульної поліції. ФОТО

Поліцейську станцію патрульної поліції відкрили 16 грудня у туристичному комплексі “Буковель”. Вона обслуговуватиме й мешканців та гостей курортного села Поляниця.  Поліцейська станція працює в...

Поліцейську станцію патрульної поліції відкрили 16 грудня у туристичному комплексі “Буковель”. Вона обслуговуватиме й мешканців та гостей курортного села Поляниця. 

Поліцейська станція працює в приміщенні, де знаходиться клуб “Бука” та кількаповерхова парковка у самому центрі “Буковелю”. На місці цілодобово сім днів у тиждень чергуватимуть два екіпажі патрульної поліції та сама станція, це – 18 осіб.

На відкриття установи прибули перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, начальник ГУ Нацполіції в області Володимир Голубош, керівник управління патрульної поліції в області Олег Костенко.

“Патрульні у “Буковелі” виконуватимуть всі ті самі функції, що й патрульна поліція в інших містах. Чому саме тут? Тому що курорт в сезон приймає понад 1,5 млн туристів, це наші громадяни і велика кількість іноземців. І зрозуміло, що патрульна поліція, як превентивний підрозділ, має бути бути тут і прийти на допомогу в разі потреби. Будемо реагувати на правопорушення, забезпечувати громадську безпеку”, – сказав Білошицький.

Керувати підрозділом буде добре знайомий прикарпатцям Олег Йосипів, котрий раніше працював заступником начальника ГУ НП в області, а перед тим – першим заступником патрульної поліції Івано-Франківська та керував патрульною поліцією в Чернівцях, пише “Галка” з місця події.

“Це надважливий крок у нашій діяльності – ми зможемо надавати наші послуги ще краще. Хочу, аби кожен зміг знайти захист, допомогу, пораду, і, найголовніше, захист”, – додав начальник ГУ НП в області Володимир Голубош.

З нагоди відкриття поблизу поліцейської станції влаштували розваги для дітей та знайомство зі своєю роботою для охочих.

Читайте також: Поліція провела правові змагання серед школярів Івано-Франківська

Категорії
Новини
Новини
Loading...