Івано-Франківськ купить 10 нових автобусів за 47 мільйонів гривень. ФОТО

Івано-Франківськ придбає за 47 мільйонів гривень 10 нових автобусів у ТОВ “МАЗтранссервіс”.  У понеділок, 23 грудня, на сайті “Рrozorro” відбувся аукціон КП “Електроавтотранс” на придбання 10-ти нових...

Івано-Франківськ придбає за 47 мільйонів гривень 10 нових автобусів у ТОВ “МАЗтранссервіс”.

 У понеділок, 23 грудня, на сайті “Рrozorro” відбувся аукціон КП “Електроавтотранс” на придбання 10-ти нових автобусів, пише “Галка”.

Участь в аукціоні взяли дві компанії – ТОВ “МАЗтранссервіс” і ДП “АСЗ № 1” АТ “АК “Богдан Моторс”. Стартова ціна – 50 мільйонів гривень. Під час аукціону ТОВ “МАЗтранссервіс” понизив ціну до 47 мільйонів гривень, отримавши тим самим перемогу.

Додамо, що з 2007 року ТОВ “МАЗтранссервіс” є офіційним дилером в Україні ВАТ “Мінський автомобільний завод” (Республіка Білорусь).

“Нашому підприємству надано ексклюзивне право представляти інтереси ВАТ “МАЗ” в частині реалізації автобусів і тролейбусів виробництва Філії “Автобуси Мінського автомобільного заводу” (Філія “АМАЗ” ВАТ “МАЗ”) на території України, а також оптово-роздрібну поставку запасних частин”, – йдеться на офіційному сайті ТОВ “МАЗтранссервіс”.

Договір закупівлі мають укласти не пізніше, ніж через 20 днів від дня торгів. Згідно тендеру, автобуси мають поставити місту до 31 січня 2020 року.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Українці стоять у кілометрових заторах, повертаючись додому з Польщі

Категорії
Економіка
Новини
Loading...