Катастрофа українського Боїнга в Тегерані: 170 осіб загинуло, всі подробиці. ФОТО/ВІДЕО

Боїнг 737 зі 167 пасажирами і членами екіпажу на борту, що належить компанії МАУ, зазнав аварії незадовго після зльоту з іранського аеропорту Імама Хомейні....

Боїнг 737 зі 167 пасажирами і членами екіпажу на борту, що належить компанії МАУ, зазнав аварії незадовго після зльоту з іранського аеропорту Імама Хомейні. За даними рятувальників, ніхто не вижив.

Першим про катастрофу українського літака повідомило іранське інформаційне агентство Fars. “Боїнг 737″, що належить авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України», зазнав аварії після зльоту з аеропорту іранського Імама Хомейні зі 180 пасажирами і членами екіпажу на борту”, – йшлося в повідомленні, пише “Уніан”.

Спочатку повідомлялося про 180 жертв аварії. Пізніше представник мінавіації Ірану Джаафар Заде повідомив, що на борту літака знаходилися 167 осіб. За останньою інформацією, на борту знаходилося 170 людей. Всі вони загинули. 

Глава Тегеранського центру невідкладної допомоги заявив, що тіла загиблих буде важко впізнати через високий ступінь пошкоджень. Зараз рятувальники збирають тіла людей на території близько двох гектарів, щоб передати їх судмедекспертам.

Сервіс Flightradar24 на своєму офіційному Twitter опублікував маршрут польоту українського Боїнга 737, який зазнав катастрофи в Ірані. Згідно з даними сервісу, борт впав незадовго після вильоту. “Ми стежимо за повідомленнями про те, що український літак 737-800 розбився незабаром після зльоту з Тегерана. Рейс PS752 покинув Тегеран о 02:42 ранку”, – йшлося в повідомленні.

false

На місце аварії були направлені 22 машини і два автобуси швидкої допомоги.

«Рятувальні команди були відправлені в район аеропорту, де розбився літак Boeing 737, що належить авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України», – повідомив державному телебаченню представник організації цивільної авіації Ірану Реза Джафарзаде. «Літак у вогні, але ми відправили рятувальників… і, можливо, ми зможемо врятувати деяких пасажирів», – сказав глава служби з надзвичайних ситуацій Ірану Пирхосейн Куліванд.

Пізніше глава організації “Червоного півмісяця” Ірану Мортеза Салими повідомив, що ймовірність того, що хтось вижив, “дорівнює нулю”. “Вірогідність того, що пасажири залишаться живі, немає”, – заявив він агентству ISNA.

false

false

Читайте також: У Драгомирчанах водій “Ауді А4” збив 63-річного чоловіка

Категорії
Новини
Новини
Loading...