Зловмисник видурив у касира заправки 319 тисяч гривень

Богородчанські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом шахрайства на суму 319 тисяч гривень.   25 лютого о 08:23 до поліції звернулося керівництво автозаправної станції...

Богородчанські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом шахрайства на суму 319 тисяч гривень.

 

25 лютого о 08:23 до поліції звернулося керівництво автозаправної станції через шахрайство. Встановлено, що о третій ночі до працівниці заправки, що знаходиться у Богородчанах, зателефонував невідомий і представився керівником автозаправної станції. Останній сказав касирці, що необхідно терміново перерахувати кошти на вказані номера телефонів. У результаті працівниця переказала 319 тисяч гривень і вже опісля зрозуміла, що стала жертвою шахрайських схем.

За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 ККУ. Йдеться про шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Триває слідство.

Звертаємося до прикарпатців і наголошуємо не довіряти невідомим і не поспішати переводити кошти на невідомі рахунки. Дізнайтеся з ким ви спілкуєтеся по телефону і здійсніть ще декілька дзвінків, щоб упевнитись в тому, що це не шахрай.

Читайте також: Громадські рятувальники Івано-Франківщини тренуються за кордоном. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...