Принц Чарльз заразився Covid-19, у його дружини тест негативний

У Принца Чарльза, сина королеви Великої Британії Єлизавети ІІ, діагностували коронавірус Covid-19.   Про це заявили у вестмінстерській резиденції членів британської королівської сім’ї Кларенс-гаус,...
У Принца Чарльза, сина королеви Великої Британії Єлизавети ІІ, діагностували коронавірус Covid-19.
 

Про це заявили у вестмінстерській резиденції членів британської королівської сім’ї Кларенс-гаус, пише “Укрінформ” з посиланням на “Sky News”.

“Принц Уельський здав позитивний тест на коронавірус”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у нього проявилися легкі симптоми, але він при цьому почувався достатньо добре, аби протягом останніх кількох днів працювати з дому.

У його дружини Камілли, герцогині Корнуольської, яка також здала тест, коронавірусної інфекції не виявлено. Вона перебуває на самоізоляції у Шотландії.

Тести проводилися в Абердінширі.

“Наразі неможливо встановити, від кого принц заразився коронавірусом, оскільки протягом останніх тижнів він брав участь у великій кількості заходів у зв’язку зі своєю публічністю”, — зазначили у Кларенс-гаусі.

Станом на ранок середи, 25 березня, в світі, за даними сайту Worldometer, зареєстровано 423 515 випадків зараження коронавірусом, зокрема 18 910 летальних і 109 154 випадки одужання.

В Україні станом на ранок 25 березня 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Читайте також: В аеропорту “Бориспіль” зафіксували новий випадок коронавірусу

Категорії
Новини
Новини
Loading...