Завтра у Калуші почнуть працювати промислові ринки

Рішення про відновлення роботи промислових ринків прийняли сьогодні, 15 травня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Адміністраціям непродовольчих ринків...

Рішення про відновлення роботи промислових ринків прийняли сьогодні, 15 травня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Адміністраціям непродовольчих ринків та прирівняних до них об’єктів, тобто торгових майданчиків, площадок, рядів, дозволено відновити роботу з 16 травня.

Основною вимогою є дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки за принципом роботи продовольчих магазинів з врахуванням тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, передає Калуш.фм.

Адміністратори ринків повинні подати секретарю комісії ТЕБ і НС графіки роботи ринків.

Відповідальність за дотриманням санітарно-епідемічних заходів покладена на адміністрацію ринків.

Роботу промислових ринків щодо дотримання вимог карантину перевірятимуть працівники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, управління економічного розвитку міста міської ради,  Калуського міського управління ГУ Держпродспоживслужби, Калуського відділу поліції та громадського формування “Міська варта”.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські привітали багатодітні родини з Івано-Франківська

Категорії
Новини
Новини
Loading...