На Прикарпатті судитимуть хмельничанина за порушення правил повітряних польотів

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286...

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Подія трапилась у січні 2020 року, інформує Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

“Обвинувачений не являючись працівником повітряного транспорту, не маючи відповідних документів та дозволів вчинив несанкціонований виліт із злітно-посадкового майданчику “Коломия” громадської організації “Прикарпатська дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації” та здійснив політ”, – йдеться у повідомленні.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 1 ст. 286 КК України як порушення правил безпеки польотів повітряних суден особами, які не є працівниками повітряного транспорту, якщо це створило небезпеку для життя людей або настання інших тяжких наслідків.

Підготовче судове засідання по даному кримінальному провадженню призначено на 31 липня.

Читайте також: Від COVID-19 помер 57-річний калушанин

Категорії
Новини
Новини
Loading...