Поліцейські Яремчанщини затримали зловмисника, який пограбував жінку. ФОТО

Чоловік посеред дня пограбував жінку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, за скоєне зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це інформує поліція Івано-Франківської...

Чоловік посеред дня пограбував жінку. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, за скоєне зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Івано-Франківської області у ФБ.

За допомогою до поліції звернулася 54-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що невідомий чоловік у балаклаві під’їхав до неї на мотоциклі та вирвав з рук сумку, в якій знаходились близько 10 тисяч гривень та особисті речі. Після скоєного зловмисник з місця події втік, а сумку заховав в лісовому масиві.

Завдяки чітким діям співробітників карного розшуку, дільничних офіцерів поліції, а також сектору реагування патрульної поліції Яремчанського відділення поліції особу грабіжника оперативно встановлено і затримано. Ним виявився 30-річний уродженець Запорізької області, який мешкає у Микуличині.

У скоєному зловмисник зізнався. Викрадене майно правоохоронці вилучили.

Правопорушнику повідомлено про підозру, а судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинене – до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Понад 220 коломиян залишилися без газу через свого сусіда

Категорії
Новини
Новини
Loading...