В Івано-Франківську продовжують будувати міст на Пасічну. ФОТО

Літо – час ремонту та будівництва. І хоч цього року літо не тішить сонячною погодою, та з його початком відновилися роботи на найбільшому об’єкті...

Літо – час ремонту та будівництва. І хоч цього року літо не тішить сонячною погодою, та з його початком відновилися роботи на найбільшому об’єкті міста – Пасічнянському мості.

За словами начальника дільниці “МЗ-112” Олег Титаренко, в першу чергу провели ревізію того, що було зроблено минулого року. Також паралельно розпочали збирати дві секції металевої конструкції – 12 та 15-ти метрові. Далі вже зібрані секції насуватимуть на 5 опору, яка знаходиться вже на іншому березі річки Бистриці Солотвинської, інформує пресслужба міського голови Івано-Франківська

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що хоч місто й не дочекалося обіцяних державою коштів, важливо продовжувати роботи.

“Цей міст – важливий об’єкт для всієї нашої ОТГ. Пандемія внесла свої корективи, місто недоотримало значну суму грошей до бюджету. Та будемо намагатися закінчити міст в найближчій перспективі, нехай і лише коштом міста. Цього року плануємо добудувати сам міст та почати будівництво розв’язки на вулиці Надрічній. Ми йдемо вперед і міст обов’язково буде”, – підсумував Руслан Марцінків.

Читайте також: В Івано-Франківську почали ремонтувати вулицю Київську. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...