У Франківську по 17 000 грн штрафу отримали продавці продуктових магазинів та лотереї

Івано-Франківський міський суд за минулий тиждень виніс три постанови про притягнення до відповідальності за порушення правил карантину.  30 березня правоохоронці склали протокол на керуючу...

Івано-Франківський міський суд за минулий тиждень виніс три постанови про притягнення до відповідальності за порушення правил карантину.

 30 березня правоохоронці склали протокол на керуючу магазином “Торба” по вул. Максимовича. Протокол за порушення карантину керуюча отримала, оскільки продукти харчування не були накриті поліетиленом і пластиком, пише Курс

Жінка на судове засідання не з’явилася, хоча була повідомлена про час і місце засідання.

Суд, дослідивши рапорт працівників поліції, відео з нагрудних камер, визнав жінку винною у порушенні правил карантину і призначив 17 000 грн штрафу.

За аналогічне порушення – не накриті продукти – штраф отримала продавчиня магазину “Овочі і фрукти” на  вулиці Короля Данила.

Протокол на жінку правоохоронці склали 17 квітня.

У суді жінка вини не визнала, пояснювала, що на момент приходу поліції о 10.30 продуктами ще не торгувала. Її адвокат просив суд провадження у справі закрити за відсутністю складу правопорушення, оскільки доказів її вини у матеріалах справи не міститься.

Втім суд вирішив інакше і призначив 17 000 грн штрафу.

Також 17 000 грн штрафу за постановою суду отримала жінка, яка 2 квітня продавала державні лотереї у “Лото Маркеті” по вулиці Стуса.

Читайте також: 61 рибалку-порушника спіймали в області під час нересту

Категорії
Новини
Новини
Loading...