Офіційно: перший власник житла від M GROUP DEVELOPMENT в Польщі отримав ключі від своєї квартири. ФОТО

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT зводить житло не лише в Україні, але й в європейських країнах.У 2018 році компанія розпочала будівництво першого житлового...

Міжнародна Будівельна Компанія M GROUP DEVELOPMENT зводить житло не лише в Україні, але й в європейських країнах.У 2018 році компанія розпочала будівництво першого житлового комплексу Capital Towers “Столичні Вежі” в польському місті Жешув. Вже зараз люди заселяються до своїх нових квартир, а на днях ключі від омріяного житла цього комплексу отримав перший власник.

Capital Towers – це грандіозний та амбітний проєкт навіть для польського ринку. Він розташований у самому серці Жешува, з панорамою на стародавній замок та неподалік Площі Ринок (міської Ратуші). Розташування зручне та комфортне, адже поруч є найбільший торговий центр “Міленіум” та Університетське містечко. А ще мальовнича набережна ріки Вислок — улюблене місце відпочинку місцевих жителів.

Новий власник квартири, як і всі майбутні мешканці житла від GROUP DEVELOPMENT (М Груп Девелопмент), зробили правильний вибір, обравши щасливе майбутнє та якісний рівень життя.

Тим часом, в рідному місті компанії Івано-Франківську діє унікальна подарункова ціна на квартири – 7880 грн/м².

Читайте також: На Прикарпатті очікують підйому води у річках

Категорії
Новини
Новини
Loading...