Поліцейські вилучили близько 2 500 рослин маку та конопель у прикарпатців. ФОТО

З 20 травня на території області проводиться оперативно-профілактичне відпрацювання “Мак”. З початку операції працівники поліції вилучили близько 2 500 незаконних посівів рослин маку та...

З 20 травня на території області проводиться оперативно-профілактичне відпрацювання “Мак”. З початку операції працівники поліції вилучили близько 2 500 незаконних посівів рослин маку та конопель, зареєстрували 30 кримінальних провадження.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

З початку відпрацювання працівники поліції вилучили 2 460 нарковмісних рослин, з них – 1703 рослин маку і 757 рослин конопель. За незаконне вирощування заборонених рослин, відповідно до ст. 310 ККУ розпочато 30 кримінальних проваджень.

Так, 2 липня, у селі Торговиця, що на Городенківщині дільничні офіцери поліції виявили на присадибній ділянці мешканки району близько 800 рослин маку.

Правопорушниця виправдовувалась, що вирощувала рослини для власних потреб.

За фактом незаконного вирощування нарковмісних рослин поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 310 ККУ ( посів або вирощування снотворного маку чи конопель)Проводиться слідство.

Прикарпатські поліцейські нагадують, що за незаконний посів маку та конопель передбачена адміністративна та кримінальна відповідальності.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Уряд перерахував кошти для виплати постраждалим від повені прикарпатцям

Категорії
Новини
Новини
Loading...