Поліцейські виявили у помешканні прикарпатця ряд наркотичних речовин. ФОТО

У рамках раніше розпочатого кримінального провадження за фактом крадіжки поєднаної з проникненням в житло слідчі Івано-Франківського відділу поліції провели обшук у будинку підозрюваного. Чоловік...

У рамках раніше розпочатого кримінального провадження за фактом крадіжки поєднаної з проникненням в житло слідчі Івано-Франківського відділу поліції провели обшук у будинку підозрюваного.

Чоловік займався незаконними діями пов’язаними з наркотичними засобами та психотропними речовинами на території обласного центру, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 41-річного франківця оперативники виявили і вилучили пакет із речовиною зовні схожою на психотропну «амфетамін» масою близько 10 грам, таблетки в кількості 60 штук схожі на наркотичні засоби, понад 10 рослин «марихуани», мобільні телефони та інші заборонені речі.

Все вилучене направили та проведення необхідних експертиз.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років.

Поліції перевіряє чоловіка на причетність до скоєння інших злочинів на території області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Поліцейські з’ясовують обставини аварій, у яких травмувалися велосипедист, водій та пасажир мотоцикла. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...