У Калуші завершили будівництво баскетбольного майданчика біля ЗОШ №3

На території Калуської ЗОШ I-III ступенів №3 завершилося будівництво сучасного баскетбольного майданчика.   Ідею реалізували в рамках громадського проєкту «Бюджет участі». Преедбачених 300 тис....

На території Калуської ЗОШ I-III ступенів №3 завершилося будівництво сучасного баскетбольного майданчика.

 

Ідею реалізували в рамках громадського проєкту «Бюджет участі». Преедбачених 300 тис. гривень із міського бюджету не вистачило, адже передбачалося сучасне штучне покриття, інформують “Вікна”.

За словами директора Калуської ЗОШ №3 Михайла Коротича, фінансування вистачало лише на бетонний майданчик. Проте необхідно було встановити паркан, баскетбольні щити і сучасне покриття.

Тож, міська рада додатково виділила 450 тис. гривень на штучне гумове покриття. Роботи виконало товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАХІД-МАЙСТЕРФАЙБР».

А завдяки мецентам вдалося встановити паркан та баскетбольні щити. До благодійності долучилися гендиректор «КАРПАТНАФТОХІМ» Іван Підсадюк (колишній учень ЗОШ №3), підприємці Сергій Барна, Наталія Залевська та фірма «УБА» (Українська будівельна асоціація). 

Майданчик поки що зачинений, розмітка баскетбольного поля має підсохнути. Згодом він буде доступний для використання для учнів школи та дітей мікрорайону, запевнив Михайло Коротич.

Читайте також: На Прикарпаття завітає митрополит Епіфаній

Категорії
Новини
Новини
Loading...