Три адміністративні матеріали склали патрульні на водія, який напідпитку вчинив ДТП. ФОТО

Вчора, біля 18-ї години під час патрулювання на вулиці Івасюка патрульні стали свідками ДТП. Громадянин керуючи автомобілем Mazda не впорався з керування та допустив...

Вчора, біля 18-ї години під час патрулювання на вулиці Івасюка патрульні стали свідками ДТП. Громадянин керуючи автомобілем Mazda не впорався з керування та допустив зіткнення з автомобілем що рухався попереду.

 Про це інформує пресслужба патрульної поліції Івано-Франківської області.

В ході встановлення обставин події, при спілкуванні з винуватцем ДТП поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти освідчення. Результат – 1.96 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.
Інспектори склали на водія протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ст 126( Відсутній страховий поліс) КУпАП.

На щастя ця аварія закінчилась без травмування людей. Тому водії, вкотре закликаємо — не сідайте за кермо в стані сп’яніння! ️ Цим ви наражаєте на небезпеку себе, та інших учасників дорожнього руху.

Читайте також: Нетверезого водія, який спричинив смертельну ДТП, взяли під варту

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...