На Коломийщині викрили факт незаконного видобутку піщано-гравійної суміші. ФОТО

Дії пов’язані з незаконним видобутком корисних копалин правоохоронці задокументували в с. Нижній Вербіж, що в Коломийському районі. 24 липня дільничні офіцери поліції Коломийського відділу...

Дії пов’язані з незаконним видобутком корисних копалин правоохоронці задокументували в с. Нижній Вербіж, що в Коломийському районі.

24 липня дільничні офіцери поліції Коломийського відділу поліції під час несення служби на території обслуговування, в селі Нижній Вербіж на березі річці Лючка виявили вантажний автомобіль “Камаз” із навантажувачем. У кузові транспортного засобу знаходилась піщано-гравійна суміш.

Керував автомобілем 41-річний місцевий мешканець, який під час перевірки не надав поліцейським жодних дозвільних документів на видобування та перевезення піщано-гравійної суміші.
Транспортний засіб вилучено і поміщено на території відділу поліції.
За фактом порушення правил охорони або використання надр розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

“Нагадуємо, за незаконний видобуток корисних копалин передбачена кримінальна відповідальність. Поліцейські й надалі продовжуватимуть реагувати на всі повідомлення громадян, щодо фактів незаконного видобутку піщано-гравійної суміші!” – закликають правоохоронці.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські затримали грабіжника. ФОТО

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...