Помер начальник Коломийського відділення ДСНС

27 липня 2020 року трагічно пішов з життя начальник Коломийського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Вацик Ігор...

27 липня 2020 року трагічно пішов з життя начальник Коломийського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Вацик Ігор Ярославович.

Про це повідомиляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Ігор Ярославович народився 21 січня 1966 року в селищі Ворохта Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

Закінчив Львівське пожежно-технічне училище, де навчався за спеціальністю “Протипожежна техніка та безпека”. Також навчався у Черкаськомму інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МВС України, який закінчив у 2001 році.

Понад 30 років присвятив порятунку життя людей. Рухаючись кар’єрними щаблями, у квітні 2013 року Ігор Ярославович став начальником Коломийського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

“У пам’яті всіх, хто знав і працював разом із Ігорем Ярославовичем, він залишиться висококваліфікованим фахівцем, мудрим керівником, хорошим другом. Відхід у вічність близької людини є невимовно тяжким випробуванням для рідних і близьких покійного, тож у ці жалобні дні висловлюємо їм глибоке співчуття, поділяємо біль і горе, щиро сумуємо в цю скорботну годину. Світлі спогади про цю людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Ігора Ярославовича…Вічна Пам’ять…”, – йдеться у дописі.

Читайте також: У Франківську ледь не згорів бездомний

Категорії
Новини
Новини
Loading...