У Коршеві відцвітає лавандове поле. ВІДЕО

І краса колись закінчується. Лавандове поле, що у селі Коршів Коломийського району стало меккою для туристів не лише з Прикарпаття, але й всього заходу...

І краса колись закінчується. Лавандове поле, що у селі Коршів Коломийського району стало меккою для туристів не лише з Прикарпаття, але й всього заходу України.

Але наразі тут розпочали зрізання квітів. І хоча місце для фотосесій значно зменшується, – бажаючих зробити фото кожного дня лише збільшується.

Господар обійся зізнається, під час нас насадження лавандових кущів про туристів вони й не думали. Зараз робитимуть із запашних квітів еферну олійку:

“У мене невелика установочка, щоби робити ефірну олію. Те, що роблю за день одразу й розкуповується”, – зазначає чоловік.

Наразі господарі вже планують розширення поля. Вони висадили додаткові дванадцять рядів лаванди ще минулої осені. Зараз кущі у стані росту і розквітнуть наступного року. І хоча квіти незабаром зріжуть, але орієнтовно у середині вересня лавандове поле вдруге розцвіте. Тож всі матимуть нагоду ще раз помилуватися пурпуровим цвітом.

Як все відбувається – дивіться у відеосюжеті “ТРК РАІ”:

Читайте також: У Франківську за тиждень народилось 32 діток

Категорії
Життя
Новини
Loading...