Прикарпатець сплатить 340 гривень штрафу за нецензурні висловлювання та погрози дружині

Нещодавно, 27 липня, Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області виніс постанову на чоловіка, який погрожував своїй дружині. Слідство встановило, що адміністративне правопорушення сталось ввечері 18...

Нещодавно, 27 липня, Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області виніс постанову на чоловіка, який погрожував своїй дружині.

Слідство встановило, що адміністративне правопорушення сталось ввечері 18 липня 2020 року. У чоловіка виник конфлікт із дружиною, під час якого він нецензурно висловлювався в її бік та словесно погрожував, пише МІСТО.

Таким чином вчинив домашнє насилля психологічного характеру, внаслідок чого могла бути завдана шкода психологічну здоров`ю потерпілої, – йдеться у постанові.

Аналогічна ситуація сталась і вночі 22 липня під час телефонної розмови між чоловіком та дружиною.

У суді чоловік визнав свою вину в скоєних правопорушеннях та пообіцяв в подальшому такого не вчиняти.

Суд визнав винним чоловіка у скоєні правопорушень, передбачених ч.1 ст.173-2 КУпАП на підставі ст.36 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягненняу виді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень, – зазначили в суді.

Читайте також: Івано-Франківські правоохоронці за “гарячими слідами” затримали чоловіка, який намагався підпалити автомобіль. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...