“Чорна п’ятниця” за розкладом: Марцінків провів рейд на Позитроні і Каскаді

Сьогодні, 31 липня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків влаштував традиційну “Чорну п’ятницю”. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку. “Сьогодні їздили інспектувати Каскад, Позитрон…Заїхали...

Сьогодні, 31 липня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків влаштував традиційну “Чорну п’ятницю”.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку.

Сьогодні їздили інспектувати Каскад, Позитрон…Заїхали на Івана Павла ІІ, на Героїв УПА та інші вулиці. Оглянули загалом стан дворів, які вже були відремонтовані та ті, які ще потребують ремонту. Поспілкувались з мешканцями, адже ті дають слушні зауваження і ми врахуємо їх. Цей рік дуже непростий, але незважаючи на всі проблеми великий обсяг робіт вже зроблено!“, – йдеться у дописі.

Останніми роками було відремонтовано багато об’єктів. Але важливим аспектом є те, що мало відремонтувати – треба доглядати! Десь трава не покошена, лавка пошкоджена, або дерево зламане…. Має бути активна громада якій не байдуже, адже всі розуміють, що неможливо поставити інспектора в кожному дворі… Дуже важливо, щоб мешканці, для яких це робилось, дивились за тим! Щоб звертались до управителів будинків, яким платять за послуги і слідкували за якістю та виконанням“, – резюмував керівник міста.

Фото взяті зі сторінки міського голови у фейсбук.

Читайте також: У Франківську на Сухомлинського облаштовують двір. ФОТО

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...