У Калуші на житло багатодітній сім’ї виділили 200 тис. гривень

На пленарному засіданні сесії Калуської міської ради 30 липня депутати внесли зміни до програми соціального захисту населення на поточний рік, зокрема включили до неї...

На пленарному засіданні сесії Калуської міської ради 30 липня депутати внесли зміни до програми соціального захисту населення на поточний рік, зокрема включили до неї новий пункт — надання матеріальної допомоги багатодітній сім’ї Палагній Оксани Валентинівни у розмірі 200 тис. гривень.

У червні міська рада підтримала пропозицію депутата Ігоря Хемича про виділення цій сім’ї допомоги у розмірі 200 тисяч гривень на придбання житла. Тоді були внесені зміни до бюджету, а тепер — і до програми, що дозволить провести виплату. У червні йшлося про те, що коштів, які на ці цілі вділила держава, замало, інформують “Вікна”.

У багатодітній сім’ї Палагніїв — восьмеро дітей віком від шести до 16 років. У 2014 році сім’я переїхала із Бердянська до Калуша. У 2016 році Палагнії започаткували благодійний фонд “Робимо добро разом”: чоловік з дружиною готують їжу для потребуючих.

Читайте також: Відсьогодні на Франківщині заборонили ловити раків

Категорії
Життя
Новини
Loading...