На Ясній Горі у Гошеві триває онлайн-проща з нагоди вшанування Чудотворної ікони Пресвятої Богородиці

Вчора, 4 серпня, у переддень вшанування Матері Божої, яка прославилася у Чудотворній іконі на Ясній Горі у Гошеві,  онлайн-проща розпочалася Хресною Дорогою Господа нашого Ісуса...

Вчора, 4 серпня, у переддень вшанування Матері Божої, яка прославилася у Чудотворній іконі на Ясній Горі у Гошеві,  онлайн-проща розпочалася Хресною Дорогою Господа нашого Ісуса Христа з Пресвятою Богородицею. Хресну Дорогу провів о. Анастасій Кабаль, ЧСВВ.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

“Діва Марія завжди присутня у таємниці Христа та Церкви з моменту Благовіщення. Все її життя було нерозривно пов’язане з місією Ісуса Христа…Пресвята Богородиця, яка терпить у стіп розп’ятого Христа, дає приклад з’єднання у терпінні зі своїм Cином” – наголосив о. Анастасій, перед початком Хресної Дороги.

Завершилася Хресна Дорога молитвою до Пресвятої Богородиці:

“Пресвята Діво Маріє, яка прославилася у Чудотворній іконі на Ясній Горі, припадаємо до Тебе уповаючи на Твою доброту та віримо, що Ти як Милосердна Мати, Утішителька страждаючих і пристановище грішників, вислухаєш наші прохання та подаш нам ласку навернення, здоров’я, успіху, злагоди, миру для нас, наших родин, нашої країни та цілого світу. Поручаємося під Твій материнський покров, особливо, зараз під час цієї пандемії. Господи Ісусе Христе, просимо, щоб Твоя Найсвятіша Мати, Діва Марія, завжди, а особливо в годині смерті, заступалася за нас, Твоїх вірних, за яких Ти витерпів хресну смерть і воскрес з мертвих, щоб ми вже тут на землі жили з Тобою, а після смерті у Царстві Небеснім. Амінь”.

Нагадуємо, що сьогодні, 5 серпня, в день празника Матері Божої, яка прославилася у Чудотворній іконі  на Ясній Горі у Гошеві, Урочиста Свята Літургія транслюється онлайн.

Молебень до Пресвятої Богородиці

Опубліковано Гошівський Монастир Отців Василіян Понеділок, 3 серпня 2020 р.

Читайте також: Подружжя працівників Коломийського пологового рятує лелек. ВІДЕО

Категорії
Культура
Новини
Loading...