На Прикарпатті помер учасник АТО

На Івано-Франківщині помер учасник АТО Олександр Мирославович Возняк – не витримало проопероване серце. Про це на сторінці Івано-Франківського обласного об’єднання воїнів та інвалідів АТО...

На Івано-Франківщині помер учасник АТО Олександр Мирославович Возняк – не витримало проопероване серце.

Про це на сторінці Івано-Франківського обласного об’єднання воїнів та інвалідів АТО у Фейсбуку повідомив начальника відділу соціальної підтримки ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в обласному департаменті соціальної політики Володимир Глизнер.

Олександр Возняк родом із селища Більшівці Галицького району.

Чоловік – учасник Революцій Гідності. Воював з 2014-го у складі другого добровольчого батальйону НГУ, згодом – в батальйоні ім. Кульчицького. Проходив службу в 130-му окремому розвідувальному батальйоні ЗСУ. Був звільнений в запас.

Під час боїв за Слов’янськ 2014-го року добровільно неодноразово ходив в розвідку в тил сепаратистів звідки влучно здійснював коректування вогнем нашої артилерії, що завдавало колосальних втрат терористам. Брав участь у деблокуванні оточених розвідників 25-ї бригади ВДВ в Славкурорті. Зарекомендував себе як сміливий, відданий патріот своєї Батьківщини!!!“, – йдеться у дописі.

Як йдеться на сторінці ГО “Галицьке районне об’єднання воїнів АТО” у Фейсбуці, поховають Олександра сьогодні, 6 серпня.

Читайте також: Карітас Франківська не приймає вживаний одяг

Категорії
Життя
Новини
Loading...