Відновлювальні роботи проводяться на всіх 19 об’єктах газового господарства, які постраждали від стихії на Прикарпатті. ФОТО

Сьогодні, 5 серпня, голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів здійснив робочу поїздку до Коломийського, Снятинського та Косівського районів. Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА. На...

Сьогодні, 5 серпня, голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів здійснив робочу поїздку до Коломийського, Снятинського та Косівського районів.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

На території Матеївецької ОТГ Коломийського району керівник області ознайомився з ходом відновлювальних робіт на газопроводі – переході середнього тиску через р. Прут між населеними пунктами Замулинці та Дебеславці, зруйнованого внаслідок стихії у червні цього року. На виконання робіт тут передбачено 1 мільйон 800 тисяч гривень.

“Вже місяць більше тисячі абонентів без газопостачання, – зазначив керівник області. – Із 19-ти об’єктів газової інфраструктури, які зазнали пошкоджень, цей перехід зруйновано найбільше. Держава зробила все, кошти на проведення робіт виділено і відновлення об’єкта розпочалося. Нам необхідно в найстисліші терміни подати людям газ. Наголошую: роботи повинні бути проведені якісно та з гарантією”.

Керівник АТ “Оператор газорозподільної системи “Івано-Франківськгаз” – підрядної організації, яка здійснює роботи – доповів про стан, методи і терміни проведення робіт. За його словами  на всіх 19 об’єктах роботи розпочаті, на окремих будуть завершені до кінця тижня, а на даному переході – у ІІІ декаді серпня.

“Я прихильник відкритості та прозорості ходу робіт та використання коштів. Для цього на сайті облдержадміністрації  запроваджена відповідна рубрика, де всі бажаючі можуть ознайомитися з інформацією про хід відновлювальних робіт з ліквідації наслідків стихії та використання коштів, які нам виділено для цих цілей. Ще раз наголошую на якісному проведенні робіт. 2008 рік не повинен повторитися”, – зазначив Віталій Федорів.

Читайте також: У Делятинській громаді створять новий еколого-просвітницький маршрут

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...