Житлові будинки, сміття і суха трава: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Минулої доби рятувальники ліквідували 7 пожеж. Про це інформують в обласному управлінні ДСНС, навівши список загорянь, що трапились. 6 липня о 14:45 в селі Черніїв...

Минулої доби рятувальники ліквідували 7 пожеж.

Про це інформують в обласному управлінні ДСНС, навівши список загорянь, що трапились.

6 липня о 14:45 в селі Черніїв Івано-Франківської ОТГ виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:46 в селі Княгиничі Рогатинського району виникла пожежа стерні на відкритій території приватної присадибної ділянки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:12 в селі Сокіл Галицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:33 в селі Вербовець Косівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 20:26 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено горище та покриття, побутові прилади, меблі. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

О 20:53 в місті Косів на вулиці Небесної Сотні виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

О 21:42 в селі Потік Рогатинського району виникла пожежа стерні на відкритій території приватної присадибної ділянки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: На Прикарпатті раптово помер ветеран АТО/ООС

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...