Суха трава, господарський комплекс і сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті за минулу добу

За минулу добу, 8 серпня, в Івано-Франківській області зареєстрували 8 пожеж. Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації,...

За минулу добу, 8 серпня, в Івано-Франківській області зареєстрували 8 пожеж.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, навівши список загорянь, що трапилися.

О 12:58 в селі Берлоги Рожнятівського району горіла суха трава на відкритій території, на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:54 в селі Цуцилів Надвірнянського району горіло сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:21 в селі Підгір’я Богородчанського району виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території, на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:23 в селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної будівлі господарського комплексу (стайня, стодола). На пожежі врятовано три сусідні будівлі. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 21:04 в Івано-Франківську на вулиці Надрічній горіло сміття на відритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:17 в місті Городенка на вулиці Станіславській горіли післяжнивні залишки на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

9 серпня о 02:55 в селі Рибне Тисменицького району виникла пожежа господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:59 в місті Долина на вулиці Б. Хмельницького виникла пожежа перекриття господарської будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Минулого року прикарпатці спожили найбільше в Україні молочних продуктів

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...