Франківського медика Нестора Середюка нагородили “Орденом святого Пантелеймона”

Українським медикам вручили відзнаки “Орден святого Пантелеймона” та “Медаль святого Пантелеймона”. Церемонія нагородження відбулося у столичному виставковому центрі “Парковий”, пише “Укрінформ”. Поважна рада відзнаки...

Українським медикам вручили відзнаки “Орден святого Пантелеймона” та “Медаль святого Пантелеймона”.

Церемонія нагородження відбулося у столичному виставковому центрі “Парковий”, пише “Укрінформ”.

Поважна рада відзнаки за участю представників регіональних рад обрала по одному переможцю у таких номінаціях, як: “Найкращий лікар”, “Найкращий медичний працівник”, “Новатор охорони здоров’я”, “За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я”, “Взірець служіння суспільству”, “За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України” (для іноземців).

“Орден святого Пантелеймона” у номінації “Найкращий лікар” отримав Нестор Середюк – професор кафедри внутрішньої медицини № 2 та медсестринства Івано-Франківського національного медичного університету.

Також під час нагородження відзначили за професіоналізм та милосердя “Медаллю святого Пантелеймона” у таких номінаціях: “За лікарське мистецтво”, “За турботу та ласку до хворого”, “За наукові розробки в медицині”.

Крім того, організатори вручили відзнаки “За видатні заслуги перед народом України” двом медикам.

Лауреати в номінаціях, які не стали переможцями, отримали дипломи.

Цього року на участь у конкурсі надійшло понад 120 заявок.

Довідково: громадська відзнака за професіоналізм та милосердя “Орден святого Пантелеймона” має професійно-фахову спрямованість і присуджується в Україні з 2009 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість та духовний розвиток українського народу і держави в цілому.

Читайте також: Помер ветеран АТО/ООС з Галича

Категорії
Життя
Новини
Loading...