У Франківську затримали жебрачку-шахрайку

У Франківську затримали шахрайку, яка збирала гроші на лікування за допомогою фальшивих довідок. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook. Повідомляється, що...

У Франківську затримали шахрайку, яка збирала гроші на лікування за допомогою фальшивих довідок. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 серпня в Івано-Франківську співробітники муніципальної інспекції затримали шахрайку, яка збирала гроші нібито на лікування дитини.

Жінка перебувала на проїжджій частині на перехресті вулиць Галицька — Пасічна, займалася жебрацтвом і заважала руху автомобілів.

При цьому, жінка говорила, що збирає гроші на лікування дитини і на доказ демонструвала медичні довідки. При огляді документів виявилося, що одна довідка видана медзакладом Російської Федерації, а в другій зазначено, що в 2017 році жінка перехворіла ГРЗ.


Співробітники муніципальної інспекції повідомили про шахрайку в правоохоронні органи. По приїзду поліцейські затримали жінку і склали на неї відповідні адміністративні матеріали.


Читайте також: 80-річний прикарпатець піднявся на Говерлу. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...