Мешканці Пасічної через петицію просять покращити систему водовідведення у мікрорайоні

Мешканці Івано-Франківська продовжують писати електронні петиції до влади міста. Так нещодавно, на офіційному сайті з’явилася петиція в якій автор Захар Г. пропонує розробити план модернізації системи водовідведення мікрорайону Пасічна,...
Мешканці Івано-Франківська продовжують писати електронні петиції до влади міста.

Так нещодавно, на офіційному сайті з’явилася петиція в якій автор Захар Г. пропонує розробити план модернізації системи водовідведення мікрорайону Пасічна, пише Бліц-Інфо.

“Повінь, яка відбулась на Прикарпатті у кінці червня 2020 р. завдала значних збитків власникам домашніх господарств, прибудинкових гаражів. Найгіршими наслідки стихії в Івано-Франківську були у мікрорайоні Пасічна у районі вулиць Тролейбусна-Хіміків. Жителі даного мікрорайону звертаються з наступними вимогами до влади міста: 1. під егідою міської ради та мера Івано-Франківська провести фаховий аналіз подій, розібратись звідки йшла вода та чому існуючі водовідвідні системи були неспроможні справитись з нею. 2. розробити план модернізації системи водовідведення мікрорайону для уникнення (чи хоча б мінімізації) подібних ситуацій в майбутньому. 3. розробити план своєчасного попередження про подібні ситуації та реагування на них”,- йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, під час червневої повені в Івано-Франківську найбільше постраждала Пасічна. Через підтоплення навіть тимчасово закрили садочок №35 “Вишиванка”.

Читайте також: У Франківську на Млинарській порізали чоловіка. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...