Господарська будівля, суха трава і сміття: наслідки пожеж на Франківщині за минулу добу

Минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. 10 серпня о 12:31 в місті Болехів виникла пожежа...

Минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

10 серпня о 12:31 в місті Болехів виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 15:01 в селі Нові Скоморохи Галицького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю будівлі, 5 т  грубих кормів. Врятована житлова будівля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 15:53 в місті Надвірна на вулиці Лугова виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території. Власник встановлюється. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 23:01 в селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради трапилася пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

11 серпня о 01:50 в місті Івано-Франківськ на вулиці Г. Хоткевича виникла пожежа пластикових контейнерів та побутового сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...