«Слуга Народу» представили у Івано-Франківську лідерів виборчих штабів

У середу, 12 липня, в Івано-Франківську відбулося представлення лідерів місцевих виборчих штабів від політичної партії «Слуга народу». Вони розповіли про цілі, поставлені перед командою...

У середу, 12 липня, в Івано-Франківську відбулося представлення лідерів місцевих виборчих штабів від політичної партії «Слуга народу». Вони розповіли про цілі, поставлені перед командою міста та області, а також про галузі, які планують змінити та вдосконалити на місцях.

«Настав час великих і конструктивних змін для нашої країни. Ми наближаємось до того моменту, коли всі разом обиратимемо кращих для новостворених громад. Це дуже відповідальний вибір, адже від кожного з нас залежить, яке майбутнє ми оберемо, — зазначила Олена Вінтоняк,  голова обласного осередку партії СН.  —  Наша сила є ініціатором цих масштабних змін і готова їх якісно реалізовувати на місцях».

Народний депутат представила голову обласного виборчого штабу Надію Левконович та голову Івано-Франківського виборчого штабу Олександра Богачова. І зазначила, що це люди, яким вона особисто довіряє і які рішуче налаштовані впроваджувати ті зміни, яких так давно чекає Україна.

«Ми виступаємо за розвиток місцевого бізнесу та залучення інвестицій. Івано-Франківська територіальна громада повинна бути інвестиційно привабливою, яка потужно розвивається і на яку рівняються інші ОТГ, — сказав Олександр Богачов, керівник Івано-Франківського виборчого штабу. — Ми за усунення зайвих регуляцій і бюрократичних перепон на шляху розвитку економіки, за створення нових підприємств і нових робочих місць. Водночас ми — за відповідальний і чесний бізнес. Будь-який бізнес повинен сплачувати податки, наповнювати державну та місцеву скарбниці, а також дбати про навколишнє середовище і збереження екології, робити внесок у розвиток міста».

За його словами, зараз області потрібно максимально залучати інвестиції та сприяти створенню нових підприємств. І команда політичної партії «Слуга народу» робитиме все можливе, аби спільними зусиллями реалізовувати ці плани. Також Олександр Богачов запропонував людям, які мають ідеї та стратегії стосовно розвитку регіону, долучалися до команди «Слуга народу».

«Виникають проблеми? Давайте вирішимо їх разом! Ми  ліберали, коли йдеться про захист бізнесу від податкового і адміністративного тиску. І водночас ми — соціал-демократи, коли йдеться про активність держави у соціальному захисті людей. Моя ціль — зробити Івано-Франківськ багатим європейським містом, у яке вигідно інвестувати. Пропоную об’єднуватися тим, хто хоче нам у цьому допомогти».

Надія Левконович, яка є керівником обласного виборчого штабу, наголосила на важливості децентралізації і відмітила про позитивні кроки, які вже зроблено на рівні держави.

«Рік тому фактично відбулася мирна електоральна революція. На президентських, а згодом і на парламентських виборах українці усунули від влади корумповані еліти. Так, на рівні центральної влади є зміни і вони відчутні, — зазначила Левконович. — Як не прикро, але місцевому рівні змін поки немає. При владі досі сидять корупціонери, які хочуть зберегти себе у владі на наступні 5 років, аби знову збагатитись.

За її словами, Володимир Зеленський та політична партія «Слуга Народу» — це перша влада, яка не побоялася провести децентралізацію і передати владу та ресурси громадам.

«Зараз українцям знову потрібно згуртуватися та зробити правильний вибір. Адже на місця мають прийти нові обличчя, порядні люди, які будуть чесно розпоряджатися владою, бюджетом, землею, майном, — додала Надія Левконович. — Наш підхід — це щоденні позитивні зміни на усіх рівнях. На кожній вулиці чи мікрорайоні, у кожному селі та місті є те, що можна зробити кращим: сьогодні, завтра, протягом року чи п’ятирічки. Ми за якісну децентралізацію. Ми за ті зміни, які потрібні мешканцям області, на які сподіваються».

Категорії
Політика
Новини
Loading...