Відтепер на прикарпатців, які боргують за вивіз сміття, будуть подавати до суду

Про це повідомляє АТП – 0928: Шановні споживачі! Інформуємо, що у зв’язку із зростанням заборгованості населення за вивіз побутових відходів (сміття), АТП-0928 змушено стягувати заборгованість...

Про це повідомляє АТП – 0928:


Шановні споживачі! Інформуємо, що у зв’язку із зростанням заборгованості населення за вивіз побутових відходів (сміття), АТП-0928 змушено стягувати заборгованість у судовому порядку. Досить часто сума боргу є меншою за судові витрати, окрім основної заборгованості додатково стягується судовий збір, мінімальний розмір якого становить 2102,00 грн.
Від початку року до суду скеровано понад 200 матеріалів щодо примусового стягнення, по більшості з яких вже отримано позитивні рішення. Суд приймає рішення незалежно від наявності/відсутності письмового договору, борг стягується не лише із основного споживача, а й з членів його сім’ї, які несуть солідарну відповідальність. Державною виконавчою службою накладається арешт на майно, зарплату та інші доходи боржників.
Будьте свідомими! Просимо Вас перевірити наявність /відсутність заборгованості в найкоротші терміни та погасити її з метою уникнення додаткових витрат.
Всю необхідну інформацію можна отримати за телефоном: 56-27-33 або (050)433 82 00 або на нашому сайті, звернувшись до консультанта у формі «Допомога онлайн».

Читайте також: Прикарпатські рятувальники нагадали правила пожежної безпеки (ФОТО)

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...