Отець Дмитро Павлик відсвяткував 25-річний ювілей священства. ФОТО

Вчора, 13 серпня, протопресвітер Болехівського деканату о. Дмитро Павлик відсвяткував 25 років священства. Подія відбулася у Гошівському монастирі отців Василіян. Про це інформує пресслужба Івано-Франківської...

Вчора, 13 серпня, протопресвітер Болехівського деканату о. Дмитро Павлик відсвяткував 25 років священства. Подія відбулася у Гошівському монастирі отців Василіян.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Численне духовенство Болехівського та Долинського деканатів приїхали, щоб помолитися Божественну Літургію з нагоди ювілею та привітати самого ювіляра. Наприкінці Богослужіння о. Вінкентій Слободян і о. Дам’ян Кастран, привітали отця-декана і всіх присутніх від імені ігумена Гошівського монастиря о. Мар’яна Гробельного та всієї монашої спільноти.

Отець Вінкентій наголосив, що задля навернення однієї людини вартує народитися і жити, а в житі о. Дмитра було чимало таких випадків, коли через його священичі руки по Благодаті Божій людина отримувала прощення від гріхів і надію на спасіння своєї душі.

В свою чергу, о. Дам’ян зазначив, що дружина і діти 25 років тому взяли на себе мужність і відвагу та підтримали отця у його прагненні стати священником.

Привітальне слово-грамоту від Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина зачитав о. Богдан Тисяк. На закінчення о. Дмитро Павлик подякував всім, хто був і підтримував його на дорозі до священства.

Читайте також: Калуська поліклініка купила УЗД-апарат, якого не має жоден комунальний заклад області

Категорії
Життя
Новини
Loading...