У Галицькому національному парку випустили на волю десятьох молодих боривітрів. ФОТО

Цього тижня працівники Центру реабілітації та реінтродукції диких тварин Галицького НПП випустили на волю десять молодих боривітрів звичайних. Про це інформують на сторінці Галицького національного...

Цього тижня працівники Центру реабілітації та реінтродукції диких тварин Галицького НПП випустили на волю десять молодих боривітрів звичайних.

Про це інформують на сторінці Галицького національного нацпарку у Фейсбуку.

Щороку на початку літа з природи забирається велика кількість хижих птахів. Помилковою є думка людей про те, що ці пташенята покинуті батьками. Насправді ж, батьки знаходяться поруч та підгодовують пташенят, аж доки не навчаться самостійно здобувати собі їжу. Цього року люди привозили боривітрів звичайних значно більше ніж зазвичай: з Івано-Франківська, Коломиї, Калуша, Чернівців. Наші працівники доклали максимум зусиль, щоб доглянути та вигодувати цих пташенят. Поступово готували їх до життя в дикій природі. Робили все необхідне, щоб добували собі харчі самостійно. Тепер вони зможуть самі полювати і швидко адаптуються в дикій природі. Але наших боривітрів ще можна побачити біля вольєру, де ще можна перехопити дармовий корм“, – йдеться у дописі.

Випуск боривітрів

Цього тижня працівники Центру реабілітації та реінтродукції диких тварин Галицького НПП випустили на волю десять молодих боривітрів звичайних. Щороку на початку літа з природи забирається велика кількість хижих птахів. Помилковою є думка людей про те, що ці пташенята покинуті батьками. Насправді ж, батьки знаходяться поруч та підгодовують пташенят, аж доки не навчаться самостійно здобувати собі їжу. Цього року люди привозили боривітрів звичайних значно більше ніж зазвичай: з Івано-Франківська, Коломиї, Калуша, Чернівців. Наші працівники доклали максимум зусиль, щоб доглянути та вигодувати цих пташенят. Поступово готували їх до самостійного життя в дикій природі. Робили все необхідне, щоб добували собі харчі самостійно. Тепер вони зможуть самі полювати і швидко адаптуються в дикій природі. Але, наших боривітрів ще можна побачити біля вольєру, де ще можна перехопити дармовий корм.Автор відео Володимир Бучко.

Опубліковано Галицький національний природний парк Пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Автор відео – Володимир Бучко.

Читайте також: Україну накриють дощі та грози, а потім повернеться спека

Категорії
Життя
Новини
Loading...